Me olemme vain töissä täällä

Tällä hetkellä Jukka Takalon Maakinen Mysteeri Trio -nimellä kulkeva porukka on menossa studioon tekemään uutta albumia. Pentti Amoren Amore-studio kutsuu huhtikuussa ja valmista lättyä on tarjolla pian kesän jälkeen. Etäisesti kuplettihenkinen materiaali iskee kerralla, eikä vanhemmiltakaan tanssirytmeiltä vältytä. Kokoonpano: Takalo laulu ja basso, Jesse Heikkinen akustinen kitara, laulu ja ukulele, Matti Manninen jalkarummut, haitari, laulu ja microKORG.

Levylle on änkeämässä mm. Alkoholin taikaa, Hotel California, Rakkaus kuin lipunnaru, Tahdon sinua kuin maailmanrauhaa -nimiset kappaleet. Näytteeksi tulevasta demoversio vastavoimien tarpeellisuuden esille tuovasta Oodi mulkuille -kappaleesta, olkaa hyvä.

Jukka Takalon Maakinen Mysteeri Trio – Oodi mulkuille (DEMO)

Maakinen Mysteeri Trio keikkailee jo keväällä ja kesällä, joten jos teillä siellä jossain on mahti-iltamat, mutta puuttuu mahti-show, kannattaa tilata herkut keikkamyyjältä ossian@kaikuagency.fi

Hyvää kevättä kaikille teille!


Be Sociable, Share!

One thought on “Me olemme vain töissä täällä

  1. Aknestikin koko ura on tuttu; soolot myös; maagisuus on jälleen jotain uskomatonta; hyvin harvalla biisintekijällä on homma näin hallussa…trion uutta levyä odotellessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *