Vieraskirja

Be Sociable, Share!

23 thoughts on “Vieraskirja

 1. Olet kyllä tehnyt koko urasi hyvää musiikkia, mutta tämä soolopuoli on todella loistavaa tavaraa. Kiitos siis että palasit takaisin musiikin pariin. (vaikka tuskin se koskaan kokonaan on jäänyt) Miksi näin monen vuoden tauko.

  On pakko käydä kameran kanssa martinniemessä, kiitos kappaleesi. 🙂

 2. Anteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeks jos mä tuhlaan sun aikaas tämmösil älyttömil jutuil mut lue ihmeessä loppuun.. Oisko mitenkää mahollista et voisit julkasta jossain Aknestikin biisejä ja omias? Siis nuotit pianolle? Ja soinnut? (Esim. Aknestikin biisejä: Loppuelämä, Suomirokkia, Jokapäivä, Naapurin tyttö, Maailma on naisia puolillaan, Haukipudas……. ja muita. Ja sit sun omiasi: Jokainen on vähän homo, Hakkuutyömaa, Marinniemi, Miss Kollaja, Jeesukseksi ristille…. ja muita) Vaikka kirjassa tai sit netissä? Tiiän et tää on iha s**tanan iso pyyntö joka ei varmaan toteudu koskaan, mut jos jossaki vaiheessa elämääs kerkeisit ja haluisit ja voisit tehä? Ku mä en osaa kuulolta soittaa ni se on hyyyyvin hankalaa =/ Mut joo anteeks ku tuhlaan aikaas tämmösil kysymyksil jotka on varmasti ihan mahottomia ='(

 3. Pelottava sivu-uudistus – ballerina helvetistä on valloittanut vanhan kämppäni..?

 4. Moikka Jukkis, vieläkähän tämän vuoden puolella tulet pk-seudulle esiintymään?
  Kiitos niistä hienoista hetkistä, joita olen viettänyt maakisen musiikkisi parissa!
  Olen löytänyt Aknestikinkin matskun vasta viime vuosina! Harmittaa etten päässyt koskaan kokemaan livenä bändiä.

 5. Tutustuin Sladeen Sariolan tivolin autoradassa, toukokuussa 1980.

  Radan takaseinää peitti pikantin ajankohtainen plakaatti, oletettavasti synt.vuodeltani 1972.
  Siinä oli N.Holder peukut yhdessä ja muu bändi takana. Rumia ukkoja aikojen takaa, hui hirvitys!

  Outo teksti “Slayed?” ei sanonut mitään mutta juuttui mieleen niin kuin siihen autorataankin. Siihen vaihdettiin Herzin mainos paljon myöhemmin.

  Olin kohtalaisen hämmästynyt, kun jokusen vuoden kuluttua näin, että se olikin oikea kansi ja bändi.
  Suosikista luin että Noddykin on Jousimies! Eikä niiden musakaan haissut, vaikka pidin enemmän Dr. Feelgoodista. Merry Christmas everyone:han on fiiliksennostattajana parasta ikinä.

 6. Moi Jukka
  Siis pystyykö tuota Radio Helsingin maanantaista haastattelua kuuntelemaan jossain jälkikäteen? Ohjelma meni ohi, enkä goolettamalla löydy.

 7. Kun Eurooppa yhtyi ja eriytyi, oma ja muu maailma natisi pahasti. Sen seurauksena interrailit jäivät.

  Onneksi haavat eheytyvät ja ajat paranevat. Niinpä Eurooppa, Hollannin muodossa, voi myös tulla meidän luoksemme, vaikka ruotsinlaivalla, laidat ja laudat syysmyrskyssä natisten…snif…

 8. Olin ennen vappusinkku,vielä sinkumpi vain juhannuksina.

  Sitten pyysin mukavaa vastaantulijaa Aknestikin keikalle. Siitä lähtien olen ollut ympärivuotinen tupla!

 9. Onko herra Takalolta tulossa DVD:tä jossa mahdollisesti olisi keikka yms… 😛 ostajia varmasti löytyisi 🙂 sen verran hyvä keikka oli lahdessakin vaikka pienelle yleisölle 🙂

 10. Thank you for the music. Kesälevysi 2012 on ollut mulla yhä kovassa kuuntelussa tänä kesänä, ja nyt syksylläkin. Loistavaa sanankäyttöä ja melodiaa.

 11. Kiitosta upeasta soitto-, sana- ja laulutaiteen poikkileikkaustyötuokiosta Kaijonharjussa.

  Mukavaa oli, että aurinko paistoi ja kansaa saapui paikalle joka lähtöön.

 12. Sydämmeni sun sanoituksille menettänyt .. Lisää kiitos niin elämäni jatkuu

 13. Kuulin radiosta Suomipoppia kappeleen jossa oli laulamassa Alankoja ja jotai muitaki. Mistähä netistä se kappale löytyis? Oli tosi hyvä biisi!

 14. Aamu kuusi yksin pukkarilla ja voimalaulu soimaan että jaksaa taas tän päivän painaa.
  Tää menee tunteisiin, nimittäin.
  Kiitos

 15. Hei!

  Aknestikin kotisivu näyttää olevan suljettu, joten laitan tämän nyt sinun kotivullesi. Näin juuri telkkarista Aknestikin comebackin. Iso peukku sille.

  Ollaan muuten vanhoja tuttuja Haukiputaalta. Alakoskella on tullut käytyä sinun ja Kain kanssa perhokalastamassa ja sinun vanhempiesi talossa Martinniemessä on tullut käytyä. Kain suvun mökillä Taivalkoskella on tullut käytyä ajelemassa järven jäällä moottorikelkalla.

  t: Mika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *