Syntymättömien sielujen soulia – äänityksiä 2013-17

Kaikissa suoratoistopalveluissa 13.10.2023: https://jukkatakalo.ffm.to/syntymattomiensielujensoulia_aanityksia201317

Syntymättömien sielujen soulia – äänityksiä 2013-17 on kotistudioäänityksiä sisältävä lauluntekijän luonnoslehtiö.
Nämä tallenteet eivät ole eeppisiä järkäleitä vaan häivähdyksiä hetkistä ja tunnelmista jossain kaupallisen valtavirtapopin ja vakavasti itsensä ottavan indierockin reunojen ulkopuolella. Kaikki laulut ovat ennenjulkaisemattomia.
Idea näiden laulujen julkaisusta syntyi junamatkalla loppukesästä 2023. Tulevien kolmen albumin (!?!%€§$??) demoja kuunnellessa huomasin että pöytälaatikossa on läjä lauluja, joita en tule koskaan työstämään eteenpäin.
Vaikka materiaalissa kuului monenlaista kömpelyyttä ja keskeneräisyyttä sekä selkeästi noloja hetkiä, biisiluonnosten kotistudiotallennuksissa oli vahvoja omanlaisia, sen hetken tunnelmia. Sellaista mikä biisejä “valmiiksi” työstäessä saattaa kadota.
Tähän levytykseen voi suhtautua kuin podcastiin, näitä äänitteitä ei ole tuotettu radioasemien kestokulutukseen. Lauluista saattaa kuitenkin löytyä ainutlaatuisia hetkiä, tunnelmia joita ei ole missään muualla.
____
Sävelet, sanat, sovitukset sekä soitot, laulut ja äänitykset Jukka Takalo
paitsi 6. Murhaperjantai, sävel ja sovitus ja soitot Jesse Heikkinen

paitsi 8. Leijonatatuointi, sovitus ja soitot Jesse Heikkinen
5. Hattu ja reppu, rumpu Aleksi Itkonen
20. Valse twiste, bassoviulu, Vesa Pisto
Preparointi ja masterointi Jarno Alho / Alho Mastering
Valassaaret 2023

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *